Logo Betonboor- en Zaagbedrijf K. Wijma BV Drachten

Over Wijma B.V.

K. Wijma BV is een gespecialiseerd betonboor- en zaagbedrijf. K. Wijma BV opereert al vanaf 1985 landelijk, maar vooral in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland. Onze vestigingsplaatsen Drachten en Ureterp liggen centraal in de drie noordelijke provincies. En met subvestigingen in Bolsward en Groningen zijn de afstanden kort en is de bereikbaarheid snel.

Om verwarming, ventilatie, riolering, water- en elektraleidingen, kabelgoten of een rookgasafvoer aan te kunnen leggen, zijn doorvoeringen nodig in muren, vloeren en plafonds. Snel, vakkundig en met uiterste precisie boort K. Wijma BV gaten met een doorsnee variërend van 12 mm tot oneindige grootte. Op iedere gewenste plaats en diepte en onder iedere hoek. Het boren gebeurt elektrisch, hydraulisch of hoogfrequent, afhankelijk van de diameter.

 

Door de grootte van het bedrijf en de flexibiliteit van onze medewerkers is K. Wijma BV in staat werk te combineren en scherp te calculeren. Onze jarenlange ervaring in de bouw zorgt voor een deskundig advies, in iedere situatie en een zeer vakkundige uitvoering van uw opdrachten.

K. Wijma BV is een VCA* gecertificeerd bedrijf wat betekent dat kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu bij ons hoog scoren.

Belt u gerust voor een offerte of voor nadere informatie